Noor Hidayah's FotoPages

By: Noor Hidayah Tohid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Apr-2008 02:10 Email | Share | | Bookmark
Adam yang Cute...

 
Tarraaaa.... berjaya gak akhirnyer blajar nak buat scrapbooking... huhuhu... bahagia jerk! Adam dah semakin bijak dan nakal sekarang niii... Dah mula belajar macam-macam... Macam orang besar pun ader gak. Tapi ada masa geram jer tengok keletah dia.. salah sket jer. abis kena mummy ngan daddy dia... Ngan Opah-opah dia sekali dia kenakan...

Ada masa cam nak marah jerk.. Tapi anak... terima jerlah yer...



Thursday, 17-Apr-2008 10:11 Email | Share | | Bookmark
Ermmm......

Huhuhu... dah pandai sket nampaknyer caner nak guna fotopages ni... Adam dah semakin membesar sekarang ni.. Dan dah macam2 perangai yang dia buat... Aktiviti sekarang yang paling dia minat sangat... memanjat... fuhhh!!! penat seiii...


Friday, 16-Nov-2007 01:41 Email | Share | | Bookmark
Ishraq Irfan Adam

Book...
Mummy with Adam
 
View all 8 photos...
Because Of You

It's all... It's all

You're my sunshine after the rain
You're the cure against my fear and my pain
'Cause I'm losing my mind
When you're not around
It's all, it's all
It's all because of you

You're my sunshine
Always

Baby I really know by now
since we met that day
You showed me the way
I felt it then, you gave me love
I can't describe
how much I feel for you

I said baby I
Should have known by now
Should have been right there
Whenever you gave me love
And if only you were here
I'd tell you yes
I'd tell you oh yeah

You're my sunshine after the rain
You're the cure against my fear and my pain
'Cause I'm losing my mind
When you're not around
It's all, it's all
It's all because of you

Oohh oh yeah yeeaah

Honestly could you be with me
Like it was before
Neither less nor more
'Cause when I close my eyes at night
I realize that no one else
Could ever take your place

I still can feel and it's so real
When you're touching me
Kisses endlessly
It's just a place in the sun
Where our love's begun
I miss you yes I miss you

Oh baby yeah

You're my sunshine after the rain
You're the cure against my fear and my pain
'Cause I'm losing my mind
when you're not around
It's all, it's all
It's all because of you

If I knew how to tell you
What's on my mind
Make you understand
Then I'd always be there
Right by your side

You're my sunshine after the rain
You're the cure against my fear and my pain
'Cause I'm losing my mind
When you're not around
It's all, it's all
It's all because of you

You're my sunshine after the rain
You're the cure against my fear and my pain
'Cause I'm losing my mind
When you're not around
It's all, it's all
It's all because of you

You're my sunshine after the rain
You're the cure against my fear and my pain
'Cause I'm losing my mind
When you're not around
It's all, it's all
It's all because of you














Wednesday, 29-Nov-2006 04:32 Email | Share | | Bookmark
Kelahiran yang dinanti....

 
 
 
View all 6 photos...
Akhirnya... anak mummy yang dinanti kuar juger akhirnya....

ISHRAQ IRFAN ADAM BIN MOHD NABAL
PUSAT PERUBATAN KPMC
29 November 2006 @ 04.21 pm

Adam lahir belum sampai masanya... awal sangat daripada tarikh yang dijangka doktor... Berat plak tang sangkalah plak sampai sebegitu besar... 4.4kg... Terperanjat mummy ngan daddy... Apalagi doktor yang menyambut... Adam disambut oleh Dr. Raja Juhaidah... Tengahari 28hb tu mmg doktor suruh datang untuk buat check-up terakhir, ngan buat CTG skali... Tapi bila dah petang macam tak sedap hati jer... Sbb air ketuban mummy macam meleleh jer... Mulalah dok mengemas tempat laa... Failing resit la... Dah tak leh dok diam jer rasanyer.. Malam tu mummy pon pergilah spital nak tanya ngan Dr. Raja pasal air ketuban mummy... Skali doktor tahan plak

Mummy pon tanyalah doktor, sbb mummy tak rasa pon sakit nak bersalin... Dr kata takut ada komplikasi lain... Lepas tu Dr kata nak tahan mummy, malam tu juga. Lepas tu Dr buat CTG lagi skali kat mummy untuk tengok perkembangan jantung baby... Dr kata degupan jantung baby macam tak kuat... lemah sket... rasanya 3 kali jugerlah Dr buat..

Esoknya pukul 3.00 petang mummy dimasukkan terus kelabour room... Jalan untuk buka cuma 2 cm jer... Tu pon masih tak rasa nak bersalin, rasanya doktor dah induce time tu, tapi cam tak rasa sangat contraction... Doktor kata sbb mummy dipaksa bersalin... bila dah pelbagai cara tak bleh plak doktor terus pecahkan air ketuban mummy... time tu nadi baby dah semakin lemah.. so doktor cadangkan mummy buat c-section. Nak taknak mummy terpaksa terima sbb untu keselamatan baby...

Masuk emegency room kul 3.30ptg... akhirnya baby ISHRAQ IRFAN ADAM pun selamat dilahirkan..
Fuhhhh.... tak sangka Dr jangka 3.4 jer beratnyer... ni 4.4kg tuuu... hehehe... tulah banyak sangat makan fast food rasanya... Lepas raya terus nak mendadak 6kg berat mummy... Tapi takde diabetis plak...keh..keh..keh..




Saturday, 29-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Newly Wedd...

 
 
 
View all 12 photos...
Alhamdulillah.... Majlis perkahwinan saya selamat semuanya... terima kasih pada keluarga dan kawan-kawan yang datang hari tuuu... Huhuhu... berpeluh rasa sebab panas hari tu... Terima kasih pada Arazz untuk sesi fotiografi... Pada juruandam dan yang tukang siapka pelamin...Sian gak biler tengok dia orang dok panjat pasang pelamin AZ Bridal and Saloon... ahaks... cian...

Seronok plak rasa bila dah kawen ni ekkk... keh...keh...keh... makin banyak plak tanggungjawabnyer.... huhuhu ..

Honeymoon tak taulah nak g mana... blum ader cadangan lagiknyer... pergi dekat2 jerlah kan... Kat mesia ni banyak lagi tempat yang cantik-cantik pooonnn.



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net